autosafe-svart

TrackR GPS finnare (ange kod SOMMAR)

Rea:
298 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1924380
Antal:
Kommentar till butiken:
OBS! ANGE KAMPANJKODEN "SOMMAR" i kassan för att få köpa denna för 1 krona - erbjudandet gäller så långt lagret räcker och MAX ett köp/en produkt per kund

TrackR Bravo är en liten tracker som lämpar sig utmärkt för dig som ofta tappar bort nycklar, plånbok, telefon eller liknande. Fäst TrackR Bravo till ett föremål, sedan kan du använda TrackR-appen för att hitta föremålet på bara några sekunder. Du kan få den lilla enheten att börja ringa, och du kan bli meddelad när du gått ifrån ett visst föremål. På så sätt blir det enkelt att hitta dina värdesaker i ditt hem, samt att du aldrig kommer glömma exempelvis din plånbok hemma.

Om du skulle tappa bort din telefon så kan du trycka på en bricka så börjar din telefon att ringa. En mycket bra funktion som gör att fler av dina värdesaker blir "skyddade", telefonen kommer börja ringa även om ljudet skulle vara avstängt. TrackR är det enklaste sättet att hitta försvunna eller felplacerade tillhörigheter.

Avstånds Indikator och möjligheten att ringa
Med hjälp av TrackR-appen kan du på ett enkelt sätt se avståndet mellan dig och de föremål som du har valt att sätta en bricka på. Så att du vet hur långt bort exempelvis dina nycklar är, och kan därefter snabbt hitta dem. Med tryck i TrackR-appen kan dina borttappade nycklar börja ge ifrån sig ljud och ringa. Att hitta sina nycklar har aldrig varit enklare.
Andra användare och varningar
Tappat något? TrackR har ett spårnings-nätverk som kommer hjälpa dig att hitta föremålet igen. När en TrackR-användare är inom räckhåll för det tappade föremålet får du en uppdatering om var föremålet befinner sig. Du kan även få varningar i din telefon som talar om att du har lämnat ett föremål, så du exempelvis inte glömmer din plånbok på ett café.  
Produktinformation
- Diameter: 31 mm
- Tjocklek: 3.5 mm
- Batteri: CR1616

VIDEO:
https://www.thetrackr.com/