Powered by Smartsupp
Autosafe topp mobi (2)

Biluppgifter - vem äger bilen?

Biluppgifter. Sök fordon, värdering, ägare, besiktning och historik i bilregistret. Totalt 13 793 686 sökbara fordon på registreringsnummer.

Bilregistret ägare | Biluppgifter

Biluppgifter är Sveriges största motorsajt med 7 miljoner besökare och 30 miljoner sökningar varje månad. Historik, fakta, skuldkontroll och ägarinformation behövs för att genomföra en säker affär.

Biluppgifter.se är en svensk webbplats som erbjuder information om fordon och ägarbyten av fordon i Sverige. Webbsidan är en av de mest använda källorna för information om fordon i landet, och den tillhandahåller en mängd olika typer av information, inklusive information om fordonets märke och modell, årsmodell, registreringsnummer, ägare och historik.

En av de viktigaste funktionerna på Biluppgifter är möjligheten att se information om fordonets ägarbyte. Detta inkluderar information om när och till vem fordonet har ägts, vilket kan vara viktigt för att avgöra värdet på ett fordon eller för att fastställa dess historik. Informationen om ägarbyten kan också vara viktig för att fastställa fordonets kvalitet och säkerhet, samt för att avgöra om det har varit i en olycka eller har haft andra problem i sin historik.

Biluppgifter erbjuder också en mängd olika sökfunktioner, inklusive en sökfunktion som baseras på registreringsnummer och en sökfunktion som baseras på märke och modell. Dessa sökfunktioner gör det enkelt för användaren att hitta information om det fordon de är intresserade av, och de erbjuder också en mängd olika filter som gör det möjligt att begränsa sökresultaten till de fordon som är relevanta för användarens syfte.

Biluppgifter erbjuder också en mängd olika tjänster för användare som är intresserade av att sälja eller köpa fordon. Dessa tjänster inkluderar möjligheten att annonsera fordon för försäljning, samt möjligheten att söka efter fordon som är till salu. Webbsidan samarbetar också med en mängd olika bilåterförsäljare och bilhandlare, som erbjuder en mängd olika fordon för försäljning till användare på webbsidan.

Biluppgifter.se är en mycket användbar och informativ webbplats för alla som är intresserade av fordon och ägarbyte av fordon i Sverige. Med en mängd olika sökfunktioner, tjänster och information, erbjuder webbsidan en unik och omfattande resurs för an

Transportstyrelsen ansvarar för det Svenska bilregistret

Transportstyrelsen är ansvarig för att hålla ett centralt bilregister för alla fordon som är registrerade i landet. Bilregistret är en viktig del av myndighetens uppgift att säkerställa att alla fordon uppfyller de krav som finns på säkerhet, miljö och teknik.

Bilregistret är en central databas som innehåller information om alla fordon, inklusive deras unika registreringsnummer, märke och modell, ägare och historik. Informationen används för en mängd olika syften, inklusive att verifiera ägarbyten av fordon, för att kontrollera att fordonen uppfyller de lagstadgade kraven och för att genomföra tekniska undersökningar.

Myndigheten använder bilregistret för att säkerställa att alla fordon är säkra, miljövänliga och uppfyller de tekniska kraven enligt gällande lagstiftning. Detta inkluderar regelbundna tekniska undersökningar av fordonen, där resultaten registreras i bilregistret.

Bilregistret är också en viktig källa för information för andra myndigheter och organisationer, som till exempel polisen och skattemyndigheterna. Dessa organisationer använder informationen för att utföra sina uppgifter, till exempel att verifiera ägarbyten av fordon, att genomföra kontroller och att samla in skatt.
Vi har ett återkommande behov av att hitta ett fordons ägare. Detta framgår inte minst av det stora antal sökningar som görs på sökfraser som tex "Bilregistret ägare". Just sökfrasen "bilregister ägare" görs flera tusen gånger i månaden i Sverige.

Sammantaget är bilregistret en viktig del av myndighetens uppgift att säkerställa säker, effektiv och miljövänlig trafik på svenska vägar. Informationen i bilregistret är viktig för många olika syften och används av en mängd olika organisationer och myndigheter.