Powered by Smartsupp
Autosafe topp mobi (2)

Fartkameravarnare Saphe Drive Mini

Ett trafiklarm från Saphe hjälper dig köra säkert och undvika fortkörningsböter, utan att du behöver släppa blicken från vägen. Helt laglig att både inneha och använda. 

  • Varnar vid fartkameror och olyckor

  • Startar automatiskt när du kör iväg

  • Fungerar utomlands

Hyr för bara 69 kr/mån

* Minsta hyresperiod 12 månader. Evig garanti under hyran. 

Köp direkt för 749 kr

Fungerar i hela Europa

Saphe Drive Mini-trafikalarmet sticker ut från mängden med sin knivskarpa färgskärm. Skärmen informerar dig om hastighetskontroller eller eventuella överhängande faror. Trafikalarmet hjälper dig inte bara att undvika fortkörningsböter utan ökar också din säkerhet eftersom det varnar för bilar i vägrenen och andra faror på vägen.
- Färgskärm som varnar när det är som viktigast
- Fungerar över hela Europa, med över 11 000 000 förare
- Undvik fortkörningsböter – varnar för alla typer av trafikkameror
- Startar automatiskt

Liten men smart

Med sin intuitiva och högkvalitativa design överträffar Saphe Drive Mini alla andra trafikvarningssystem på marknaden. Vårt trafikalarm har mer att erbjuda än bara en vacker exteriör som passar i alla bilar. Den har många integrerade funktioner som gör din vardag i bilen mycket säkrare, enklare och smidigare.
Liksom alla våra trafikalarm startar Saphe Drive Mini automatiskt, täcker alla typer av fartkameror och fungerar över hela världen tack vare vår enorma databas med över 100 000 fartkameror.

Varnar för både fartkamera och fara

Saphe Drive Mini trafikalarm har en knivskarp färgskärm med enkla ikoner som visar vad du varnas för. På färgskärmen får du en tydlig uppfattning om avståndet till den händelse du varnas för. Oavsett om det är en varning för en fartkamera, en bil i vägrenen, en olycka eller något annat visar skärmen bara alarmsymbolerna när det behövs och stänger av dem igen när faran är över. På så sätt blir du inte för distraherad.

Täcker alla typer av fartkameror

Saphe är marknadsledande inom trafikvarningssystem i Europa. Vi är också det enda systemet som stöder alla typer av fartkameror. Ett Saphe Drive Mini trafikalarm varnar dig för fasta och mobila fartkameror, trafikljuskameror, fartkameror som mäter din medelhastighet (SPECS) och många fler. Våra trafikalarm hjälper också till att uppmärksamma din körhastighet och din omgivning. Allt detta och mycket mer bidrar till att våra trafikalarm är marknadsledande.

Med vårt Saphe Drive Mini trafikalarm får du tydliga varningar, både visuellt och genom ljud, om fartkameror och olyckor på din väg. Det är helt lagligt att använda och ett bra alternativ till en app på din telefon. Färgskärmen visar vilka typer av larm du varnas för och bidrar till en säker bilfärd.

Specifikationer
Storlek: 59,5 × 36 × 15 mm
Vikt: 115 g
Batteri: Uppladdningsbart litiumbatteri
Laddning: cirka 3–4 gånger per år