Powered by Smartsupp
Autosafe topp mobi (2)

Biluppgifter - vem äger bilen?

Biluppgifter. Sök fordon, värdering, ägare, besiktning och historik i bilregistret. Totalt 13 793 686 sökbara fordon på registreringsnummer.

Carfax - kontrollera bilen i förväg

Carfax har funnits sedan 2006 i Sverige . Använd Carfax och  sök på registreringsnummer eller fordonets chassinummer - enkelt.

Carfax är en webbplats som erbjuder bilägare och köpare information om en bil historia. De samlar in och dokumenterar information om en bil från olika källor såsom bilåterförsäljare, bilverkstäder och transportmyndigheter.
Denna information kan inkludera uppgifter om tidigare ägare, odometerläsningar, eventuella tidigare skador, servicehistorik, bilens registreringsstatus och om bilen har varit en demonstration eller en leasingbil.
Denna information kan vara viktig för köpare som vill veta mer om bilens historia innan de köper den, eftersom det kan hjälpa till att identifiera potentiella problem eller avslöja om bilen har varit i en olycka.
Carfax erbjuder också verktyg för bilförsäljare och bilverkstäder för att lägga till och uppdatera information om bilar i deras inventering.
Affärsidén bakom Carfax är att erbjuda transparens och trygghet för bilägare och köpare genom att tillhandahålla detaljerad information om en bil historia.