Autosafe topp mobi (2)

Så funkar en fartkamera - se filmen från polisen

Så funkar en fartkamera. Se filmen som förklarar hur en fartkamera fungerar och hur polisen arbetar med materialet de får in från fartkameror runt om i Sverige..

Läs mer här..

Biltokig och Persbrandts Campingsemester startar!

Micke Persbrandt köpte en enormt stor, enormt välutrustad och enormt snygg husbuss i vintras. Biltokig var med vid inköpet och idén att åka på en camping road trip föddes. Och nu är det dags att genomföra den Biltokiga road tripen!

Följ serien på Youtube

Nya super-husbilen dyrast i sommar – en rullande lyxdröm

Vem är värst under camping-sommaren 2021?
Vario Mobil visar upp en rullande sexhjulig lyxsvit på 26 ton med eget sportbilsgarage för nio miljoner kronor. 

Läs mer om superlyx-husbilen

Svenska trafikpolisen tror inte sina ögon

Här avslöjas de värsta trafiksyndarna på våra svenska vägar - av polisernas egna kameror. Missa inte senaste avsnittet av programmet Polisens Värsta

(Här gäller inte Autosafe fortkörningsskydd)

Polisens senaste hundförarbil

MOS träffar hundföraren Daniel som visar upp polisens senaste bil för hundförarna. Det är Volkswagens Amarok med en 3 liters diesel V6:a på 258 hk och 580 Nm.

Se reportaget

Trafikvecka med fokus på brott på väg

Polisen genomför en nationell trafikvecka mellan den 10 och 16 maj.
Fokus är det som kallas brott på väg.

Polisen förebygger och förhindrar brott av många olika slag vid sitt arbete längs vägnätet. Många kriminella använder vägnätet som en del i sin brottsplan, till exempel för att ta sig till och från en brottsplats. Under trafikveckan riktar polisen därför extra uppmärksamhet mot huvudvägnätet som möjliggör snabba förflyttningar genom landet, dvs. riksvägar och europavägar.

Läs hela artikeln här..

Sverige byter till E10 1 augusti 2021 – både bensin och diesel blir dyrare

Det blir mer biodrivmedel i bensin och diesel från och med 1 augusti 2021. Literpriset på bensin kan komma att öka med upp till 3,60 kronor och diesel med 6,75 kronor – utöver skattehöjningar. Dessutom klarar inte alla bensinbilar att köras på E10.

Läs mer..

2009 Dodge HEMI Charger R/T factory copcar All police

loading...

Autosafe tipsar: Nu kan en äka amerikansk polisbil bli din!
Riktig copcar från Marshall TEXAS! Allt (förutom bössor och gunrack) kvar. Såsom sirener och blixtljus. Även fungerade radar. Chippad för polisen = 374hk och går på 1L/mil. Nybytt kamkedja och oljepump! Mest rullat i TEXAS.
https://youtu.be/TLMXMb-0yqc

Annonsen finns på Facebook. Knivsta Köp och Sälj 210330. Du kan behöva bli medlem för att ta del av annonsen: 

https://www.facebook.com/groups/374058792803234/permalink/1509863135889455/?sale_post_id=1509863135889455

Är detta Persbrandts nya husbil?

När Mikael Persbrandt ringde och frågade om Biltokig ville följa med och titta på det som möjligen är världens bästa, exklusivaste och coolaste husbil var svaret självklart. Se husbilen som är byggd på en Scania-lastbil med 600 hästkrafter, inbyggt garage, Mielekök och luftfjädring. Är detta Persbrandts nya husbil? Läs mer..