Autosafe topp mobi (2)

Arbetsbänk svart, stål

Ord. pris: 
6 165 kr
Rea:
5 890 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2162293
Du sparar: 
275 kr (4%)
Antal:
Kommentar till butiken:
Beskrivning
Denna robusta arbetsbänk står ut med sitt stora utrymme och 500 kg lastkapacitet, det blir en bra tillgång i din verkstad eller ditt garage.
Den stora och robusta bordsskivan är en stabil plattform för alla dina reparationsarbeten. Arbetsbänken har lådor, så att du kan ordna dina verktyg, delar och tillbehör som skruvar, spik och tejp. Alla lådor är utrustade med kullager för smidig användning. Det finns också lämpliga fack för större verktyg, 2 skåp med låsbara luckor som enkelt kan rymma borrar, kablar och slipmaskiner.
Dessutom är fötterna höjdjusterbara; du kan placera arbetsstationen där du behöver den, och den kommer att stå fast även på ojämn mark. Denna arbetsstation är tillverkad av premiumstål och spånskiva, vilket gör den extra robust, hållbar och lätt att rengöra. Monteringen är enkel. Arbetsbänken kommer att vara en bra hjälp oavsett om du vill utföra reparationsarbeten eller uppfylla dina Gör-det-själv-drömmar!
 
  • Leveranstid 5-7 arbetsdagar
  • Fraktritt

Specifikationer
Färg: Svart, grå
Material: Stål, spånskiva, legering
Bordsskivans tjocklek: 3 cm
Maximal belastningskapacitet: 500 kg
Lastkapacitet varje låda: 10-15 kg
Lådor med kullager
Med 2 skåp med låsbara dörrar
Bordskiva med träliknande ådringar
Höjdjusterbara fötter
Montering krävs: Ja
VARNING: För att förhindra att den välter måste denna produkt användas med den medföljande monteringsanordningen för vägg

Arbetsbänk 160
Mått: 160 x 60 x 85 cm (L x B x H)

Arbetsbänk 120
Mått: 120 x 60 x 85 cm (L x B x H)